Viza tranzite për Zelandën e Re

Përditësuar më Mar 04, 2023 | Viza në internet në Zelandën e Re

ETA e Zelandës së Re ose eTA e Zelandës së Re kërkohet për kalimin tranzit përmes Zelandës së Re. Ju jeni një udhëtar transit nëse kaloni përmes Zelandës së Re në rrugën tuaj për në një komb tjetër dhe nuk keni ndërmend të qëndroni.

Si pasagjer tranzit, ju mund të kaloni vetëm përmes Aeroportit Ndërkombëtar të Auckland dhe duhet të qëndroni në zonën e tranzitit të aeroportit ose në anijen tuaj. Në Zelandën e Re, normalisht duhet të kaloni jo më shumë se 24 orë në udhëtim.

Viza e Zelandës së Re (NZeTA)

Formulari i aplikimit eTA i Zelandës së Re tani lejon vizitorët nga të gjitha kombësitë të marrin Zelanda e Re eTA (NZETA) me email pa vizituar Ambasadën e Zelandës së Re. Procesi i aplikimit për vizë në Zelandën e Re është i automatizuar, i thjeshtë dhe plotësisht online. Imigracioni i Zelandës së Re tani zyrtarisht rekomandon Viza në internet të Zelandës së Re ose ETA të Zelandës së Re në internet në vend që të dërgojë dokumente në letër. Ju mund të merrni eTA të Zelandës së Re duke plotësuar një formular në këtë faqe interneti dhe duke bërë pagesën duke përdorur një kartë debiti ose krediti. Ju gjithashtu do të kërkoni një ID të vlefshme emaili pasi informacioni eTA e Zelandës së Re do të dërgohet në ID-në tuaj të emailit. Ju nuk keni nevojë të vizitoni një ambasadë ose konsullatë ose të dërgoni pasaportën tuaj për vulosjen e vizave.

Cilat janë kërkesat për të marrë vizën tranzite për Zelandën e Re?

Kur kalojnë tranzit përmes Zelandës së Re, disa lloje vizitorësh mund të aplikojnë shpejt për Autoritetin Elektronik të Udhëtimit për Zelandën e Re (Zelanda e Re eTA) në vend që të marrin një vizë.

Një pasagjer tranzit është dikush që duhet të udhëtojë përmes Zelandës së Re në rrugën e tij për në një vend tjetër. Çdo udhëtar që kalon përmes Aeroportit Ndërkombëtar të Auckland duhet të marrë një vizë tranzite për Zelandën e Re.

Pasagjerët që plotësojnë kriteret e pranueshmërisë për vizën transit për Zelandën e Re kanë të drejtë të aplikojnë për Autoritetin e Udhëtimit të Zelandës së Re. Procesi i aplikimit është tërësisht online dhe zgjat vetëm disa minuta për të përfunduar.

Për të udhëtuar në Zelandën e Re, duhet:

 • Përshtatuni në një nga kategoritë ose përjashtimet që nënkuptojnë se nuk keni nevojë për një eTA të Zelandës së Re ose një vizë tranziti, ose
 • Mbani një eTA të Zelandës së Re nëse ju lejohet të kaloni tranzit në një eTA të Zelandës së Re, ose
 • Mbani një vizë tranziti nëse është e nevojshme një vizë tranziti.

Shënim: Për shkak se kufizimet e tranzitit mund të ndryshojnë në çdo kohë, është përgjegjësia juaj të siguroheni që të mund të kaloni tranzit përmes Zelandës së Re dhe të hyni në çdo vend në itinerarin tuaj. Nëse nuk jeni në gjendje ta bëni këtë, mund t'ju refuzohet të hipni në aeroplan. Kështu, nuk do të mund të hyni në Zelandën e Re si udhëtar tranzit.

Kush nuk kërkon vizë ose eTA të Zelandës së Re?

Nëse plotësoni kriteret e mëposhtme, nuk keni nevojë për vizë ose eTA të Zelandës së Re:

 • Jeni shtetas i Zelandës së Re ose mbajtës i një vize të klasës rezidente. 
 • Jeni një mbajtës i vizës së hyrjes së përkohshme të klasës së Zelandës së Re me kushte të vlefshme udhëtimi ose 
 • Janë shtetas australianë.

Cilat dokumente kërkohen për të kërkuar një eTA të Zelandës së Re?

Nëse keni ndërmend të kaloni tranzit përmes Zelandës së Re në një vend tjetër, duhet të merrni një eTA të Zelandës së Re përpara se të udhëtoni nëse:

 • Mbani një pasaportë nga një vend në listën e vendeve të heqjes së vizave tranzit, ose 
 • Jeni shtetas i një vendi në listën e vendeve dhe territoreve të heqjes së vizave, ose 
 • Keni një vizë aktuale të qëndrimit të përhershëm Australian që ju lejon të ktheheni në Australi nga jashtë, ose 
 • Pavarësisht nga kombësia, destinacioni juaj i menjëhershëm ose pas kalimit tranzit në Zelandën e Re është Australia, dhe
 • Ju keni një vizë aktuale të lëshuar nga qeveria australiane për të hyrë në Australi, ose
 • Keni një vizë tranziti.
 • Kush kërkon një vizë për të udhëtuar nëpër Zelandën e Re?
 • Të gjithë udhëtarët që nuk janë të kualifikuar për Vizën Transit për Zelandën e Re duhet të marrin një vizë tranziti për Zelandën e Re.

LEXO MË SHUMË:
Merrni vizën në internet të Zelandës së Re për qytetarët amerikanë, me new-zealand-visa.org. Për të mësuar kërkesat e eTA të Zelandës së Re për Amerikanët (Qytetarët e SHBA) dhe aplikimin për vizë eTA NZ mësoni më shumë në Viza në internet në Zelandën e Re për qytetarët amerikanë.

Kush ka të drejtë për një eTA të Zelandës së Re për Transit?

Mbajtësit e pasaportave nga vendet e listuara më poshtë mbulohen nga marrëveshja e heqjes dorë nga tranziti i Zelandës së Re.

Për ndalesa në Aeroportin Ndërkombëtar të Auckland, këta qytetarë duhet të kenë një vizë transit për Zelandën e Re:

Afganistan

Shqipëri

Algjeri

Andorra

Angolë

Antigua dhe Barbuda

Argjentinë

Armeni

Austri

Azerbaixhan

Bahamas

Bahrain

Bangladesh

Barbados

Bjellorusi

Belgjikë

Belize

benin

Butani

Bolivi

Bosnja dhe Hercegovina

Botsvanë

Brazil

Brunei Darussalam

Bullgari

Burkina Faso

Burundi

Kamboxhi

Kamerun

Kanadë

Cape Verde

Republika Qendrore e Afrikës

Çad

Kili

Kinë

Kolumbi

Komora

Kongo

Kostarikë

Cote D'Ivoire

Kroacia

Kubë

Republika Çeke

Danimarkë

Djibouti

Dominica

Republika Domenikane

Ekuador

Egjipt

El Salvador

Guinea Ekuatoriale

Eritrea

Estoni

Etiopi

Fiji

Finlandë

Francë

Gabon

Gambia

Gjeorgji

Gjermani

Gana

Greqi

grenada

Guatemala

Guine

Guinea-Bissau

Guajana

Haiti

Honduras

Hong Kong

Hungari

Islandë

Indi

Indonezi

Iran, Islamic Republic of

Irlandë

Irak

Izrael

Itali

Xhamaika

Japoni

Jordan

Kazahstan

Kenya

Qiribati

Korea, Republika Popullore Demokratike e

Korea, Republika e

Kuwait

Kirgistan

Republika Demokratike Popullore e Laos

Letoni

Liberi

Libi

Lihtenshtajni

Lituani

Luksemburg

Macau

Maqedoni

Madagaskar

Malawi

Malaysia

Maldivet

mali

Maltë

Ishujt Marshall

Mavritani

Lojra

Meksikë

Mikronezi, Shtetet e federuar

Moldavia, Republika e

Monaco

Mongoli

Mali i Zi

Marok

Mozambik

Myanmar

Namibia

Naurua

Nepal

Holandë

Nikaragua

Niger

Nigeri

Norvegji

Oman

Pakistan

Palau

Palestinian Territory

Panama

Papua Guinea e Re

Paraguaj

Peru

Filipinet

Poloni

Portugali

Qatar

Republika e Qipros

Rumani

Federata Ruse

Rwanda

Saint Kitts dhe Nevis

Saint Lucia

Shën Vincenti dhe Grenadinet

Samoa

San Marino

Sao Tome dhe Principe

Arabia Saudite

Senegal

Serbia

Seychelles

Sierra Leone

Singapore

Slovakia

Slovenia

Ishujt Solomon

Somalia

Afrika e Jugut

Sudani i Jugut

Spanjë

Sri Lanka

Sudan

Suriname

Swaziland

Suedi

Zvicër

Siriane Arabe Republika

Taiwan

Taxhikistan

Tanzania, Republika e Bashkuar e

Tajlandë

Timor-Leste

Togo

karrocë me dy rrota

Trinidad dhe Tobago

Tunizi

Turqi

Tuvalu

Ukrainë

Emiratet e Bashkuara Arabe

SHBA

Mbretëria e Bashkuar

Uruguay

Uzbekistan

Vanuatu

Qyteti i Vatikanit

Venezuela

Vietnam

Jemen

Zambia

Zimbabve

Cilat janë vendet dhe territoret e heqjes së vizave?

Më poshtë janë vendet dhe territoret e heqjes së vizave:

Andorra

Argjentinë

Austri

Bahrain

Belgjikë

Brazil

Brunei

Bullgari

Kanadë

Kili

Kroacia

Qipro

Republika Çeke

Danimarkë

Estonia (vetëm për qytetarët)

Finlandë

Francë

Gjermani

Greqi

Hong Kong (vetëm banorët me HKSAR ose pasaporta kombëtare britanike-jashtë shtetit)

Hungari

Islandë

Irlandë

Izrael

Itali

Japoni

Korea, South

Kuwait

Letonia (vetëm për qytetarët)

Lihtenshtajni

Lituani (vetëm për qytetarët)

Luksemburg

Macau (vetëm nëse keni një pasaportë të Rajonit Special Administrativ të Macau)

Malaysia

Maltë

Lojra

Meksikë

Monaco

Holandë

Norvegji

Oman

Poloni

Portugali (nëse keni të drejtë të jetoni përgjithmonë në Portugali)

Qatar

Rumani

San Marino

Arabia Saudite

Seychelles

Singapore

Republika Sllovake

Slovenia

Spanjë

Suedi

Zvicër

Tajvan (nëse jeni banor i përhershëm)

Emiratet e Bashkuara Arabe

Mbretëria e Bashkuar (MB) (nëse po udhëtoni me një pasaportë britanike ose britanike që tregon se keni të drejtë të banoni përgjithmonë në MB)

Shtetet e Bashkuara të Amerikës (SHBA) (përfshirë shtetasit e SHBA)

Uruguay

Qyteti i Vatikanit

Shënim: Duhet të theksohet se Viza Transit për mbajtësit e Zelandës së Re nuk lejohet të largohen nga aeroporti i Zelandës së Re.

Udhëtarët me një qëndrim të gjatë që duan të largohen nga Aeroporti Ndërkombëtar i Auckland për të eksploruar qytetin duhet të aplikojnë për:

 • Nëse ata janë nga një vend pa viza, ata do të kenë nevojë për një eTA turistike të Zelandës së Re.
 • Nëse ata janë nga një vend i kërkuar për vizë, ata do të kenë nevojë për një vizë turistike të Zelandës së Re.
 • Për të marrë një vizë për të hyrë në Zelandën e Re, vizitorët duhet të vizitojnë një ambasadë ose konsullatë.

LEXO MË SHUMË:
Jeni duke kërkuar për vizë Online të Zelandës së Re nga Mbretëria e Bashkuar? Zbuloni kërkesat e eTA të Zelandës së Re për qytetarët e Mbretërisë së Bashkuar dhe aplikimin për vizë eTA NZ nga Mbretëria e Bashkuar. Mësoni më shumë në Viza në internet në Zelandën e Re për qytetarët e Mbretërisë së Bashkuar.

A kërkohet një eTA për tranzit përmes Zelandës së Re?

Udhëtarët e mëposhtëm kanë të drejtë të aplikojnë për një eTA të Zelandës së Re për tranzit:

 • Mbajtësit e pasaportave nga vendet e tranzitit pa viza.
 • Qytetarët e vendeve të përjashtuara nga viza.
 • Mbajtësit e një vize qëndrimi të përhershëm në Australi.
 • Pasagjerë të të gjitha kombësive që kalojnë tranzit përmes Zelandës së Re në rrugën e tyre për në Australi dhe me një vizë australiane.
 • Pasagjerët e të gjitha vendeve që kalojnë tranzit nëpër Australi.

Një eTA Transit NZ i lejon njerëzit vetëm të kalojnë tranzit përmes Aeroportit Ndërkombëtar të Auckland dhe të qëndrojnë në zonën e tranzitit ose në bordin e avionit.

Autorizimi elektronik i udhëtimit në Zelandën e Re është i vlefshëm për dy (2) vjet nga data e miratimit. Nuk është e nevojshme të aplikoni për një eTA përpara çdo tranziti përmes vendit.

Çfarë dokumentacioni më nevojitet për të aplikuar për një eTA tranzit të Zelandës së Re?

Marrja e një vize tranzite për Zelandën e Re për Zelandën e Re është një proces i thjeshtë. Për të aplikuar për një vizë tranziti për Zelandën e Re, aplikantët duhet të kenë në dorë artikujt e mëposhtëm:

 • Një pasaportë e vlefshme që është e vlefshme për të paktën tre (3) muaj përtej datës së planifikuar të tranzitit.
 • Një adresë e vlefshme emaili në të cilën kandidati do të marrë mesazhe eTA të Zelandës së Re.
 • Kërkohet një kartë krediti ose debiti e verifikuar për të mbuluar kostot.

Procedurat e aplikimit eTA në Zelandën e Re janë të thjeshta për t'u kuptuar.

Si mund të marr një eTA të Zelandës së Re për tranzit?

Për të marrë eTA e Zelandës së Re për tranzit, kandidatët e kualifikuar duhet të japin informacionin e mëposhtëm:

 • Informacion personal: Ai përfshin emrin e plotë, datën e lindjes dhe gjininë.
 • Detajet e pasaportës: Ai përfshin numrin, datën e lëshimit dhe datën e skadencës.
 • Informacion në lidhje me udhëtimin.
 • Çdo udhëtar duhet t'u përgjigjet disa pyetjeve të sigurisë dhe shëndetit. Pas kësaj, njerëzit duhet të kontrollojnë me kujdes nëse informacioni i tyre përputhet me ato në pasaportën e tyre.

Pas plotësimit të formularit të aplikimit eTA të Zelandës së Re, kompjuteri automatikisht do të vendosë që qytetari të kërkojë një vizë transit për Zelandën e Re dhe do të vlerësojë tarifat përkatëse.

Udhëtarët transit mund të kalojnë vetëm përmes Aeroportit Ndërkombëtar të Auckland dhe duhet të qëndrojnë në zonën e tranzitit të aeroportit ose në bordin e fluturimit të tyre.

Vizitorët që planifikojnë të largohen nga aeroporti dhe të kalojnë kohë në Zelandën e Re mund të aplikojnë për një eTA të Zelandës së Re për Turizëm.

Qytetarët e kualifikuar nuk janë në gjendje të përdorin eTA Zelanda e Re për të udhëtuar nëpër aeroportet Wellington ose Christchurch

LEXO MË SHUMË:
Pyetjet e bëra më shpesh në lidhje me vizën e Zelandës së Re eTA. Merrni përgjigje për pyetjet më të zakonshme në lidhje me kërkesat, informacionet e rëndësishme dhe dokumentet e nevojshme për të udhëtuar në Zelandën e Re. Mësoni më shumë në Zelanda e Re eTA (NZeTA) Pyetjet e bëra më shpesh.

Cilat janë kërkesat e aplikimit eTA të Tranzitit të Zelandës së Re?

Kur aplikoni për një eTA për tranzit, duhet:

 • Plotësoni formularin eTA NZ.
 • Kontrolloni që pasaporta e tyre të ketë të paktën tre (3) muaj vlefshmëri nga data(at) e mbërritjes së planifikuar në Zelandën e Re.
 • Përdorni një kartë debiti ose krediti të vlefshme për të paguar tarifën e eTA.

Udhëtari mund të shkarkojë aplikacionin e Zelandës së Re për një autoritet udhëtimi tranzit pasi të jetë miratuar.

Para se të dorëzojnë aplikacionin e tyre, aplikantët duhet të shqyrtojnë kërkesat e Zelandës së Re eTA.

Shumë aplikacione eTA të Zelandës së Re trajtohen brenda 24 deri në 48 orë.

Kur kam nevojë për një vizë tranzite eTA në vend të një vize tranzite për Zelandën e Re?

 • Pasagjerët që nuk janë në gjendje të aplikojnë për një eTA të Zelandës së Re duhet të marrin një vizë tranziti për në Zelandën e Re.
 • Për procesin e aplikimit për vizë tranziti kërkohet dokumentacion shtesë.
 • Pasagjerët që kanë nevojë për vizë tranziti duhet të aplikojnë shumë përpara udhëtimit të tyre për të lejuar kohën e përpunimit.
 • Individët nga vendet e përjashtuara nga viza që dëshirojnë të largohen nga aeroporti duhet të aplikojnë për një vizë tranziti për të hyrë në Zelandën e Re.

Si mund të marr një vizë tranziti në Zelandën e Re?

Që vizitorët e Zelandës së Re të marrin një vizë tranziti, kërkohen dokumentet e mëposhtme:

 • Një formular i plotësuar i aplikimit për vizë transit INZ 1019.
 • Një kopje e faqes së pasaportës së tyre me emrin dhe foton e tyre.
 • Planet për udhëtime në të ardhmen.
 • Itinerari për një udhëtim.
 • Një deklaratë që përshkruan arsyen e udhëtimit në vendin e destinacionit.

Kush ka nevojë për vizë në Zelandën e Re?

Para se të shkoni, duhet të aplikoni për një leje tranziti. Kërkohet një leje hyrjeje pavarësisht nëse është një vizë apo thjesht eTA e Zelandës së Re.

Vetëm një eTA e Zelandës së Re kërkohet për të transituar nëse jeni ndonjë nga të mëposhtmet:

 • Një banor i përhershëm i Australisë.
 • Nga një vend pa viza.
 • Nëse nuk jeni pjesë e programit të heqjes së vizave, do t'ju duhet një vizë për të hyrë në Zelandën e Re.

Kush kërkohet të aplikojë për eTA të Zelandës së Re?

Nëse keni ndërmend të vizitoni Zelandën e Re si turist ose nëse keni ndërmend të shkoni në një vend tjetër nëpërmjet Aeroportit Ndërkombëtar të Auckland, duhet të aplikoni për eTA të Zelandës së Re nëse:

 • Keni një pasaportë nga një komb në listën e vendeve që heqin dorë nga viza tranzit.
 • Ju duhet të jeni një banor i përhershëm australian me një vizë rezidenti që ju lejon të udhëtoni në Australi nga çdo vend.
 • Jeni një qytetar aktual i ndonjë prej vendeve të heqjes së vizave.

Pika të rëndësishme që duhet t'i mbani mend si pasagjerë tranzit

 • Ju duhet të kaloni përmes Aeroportit Ndërkombëtar të Auckland.
 • Duhet të qëndroni gjithmonë në zonën e tranzitit të aeroportit.
 • Ju duhet të përfshini partnerin tuaj dhe fëmijët në ngarkim nën moshën 19 vjeç në aplikimin tuaj për imigrim.
 • Nëse jeni një vend i heqjes dorë nga viza tranziti, një rezident australian ose një vend i heqjes së vizave, duhet të keni eTA të Zelandës së Re.
 • Mund të marrë shumë pak kohë; megjithatë, periudha e përpunimit është e kufizuar në 72 orë.
 • Pasagjerët paguajnë një shumë të caktuar si Taksë Ndërkombëtare për Ruajtjen dhe Turizmin e Vizitorëve (IvL) në të njëjtën kohë ata paguajnë për eTA të Zelandës së Re.
 • Pasi të keni kërkuar eTA të Zelandës së Re, mund të kontrolloni statusin e aplikimit tuaj.
 • ETA e Zelandës së Re është jashtëzakonisht e rëndësishme për tranzit pasi pa të, nuk mund të fluturosh për në ose nga Aeroporti Ndërkombëtar i Auckland.
 • Ju nuk mund të shkoni në një vend tjetër përmes Zelandës së Re nëse keni vizë, por nuk keni eTA të Zelandës së Re. Për t'u larguar, duhet të keni një eTA të miratuar të Zelandës së Re.
 • Vendet pa viza tranzite - Qytetarëve të vendeve të ndryshme në Zelandën e Re nuk u kërkohet të aplikojnë për një vizë NZ si pasagjerë tranzit, por ata duhet të kenë eTA të Zelandës së Re përpara se të kalojnë tranzit përmes Zelandës së Re.

LEXO MË SHUMË:
Nga tetori 2019 kërkesat për vizë të Zelandës së Re kanë ndryshuar. Personat të cilët nuk kanë nevojë për vizë të Zelandës së Re, dmth shtetasit e mëparshëm pa viza, duhet të marrin Autorizimin Elektronik të Udhëtimit në Zelandën e Re (NZeTA) për të hyrë në Zelandën e Re. Mësoni më shumë në Vendet e pranueshme për viza në Zelandën e Re në internet.

Duke përmbledhur: Çfarë do të thotë të kalosh tranzit përmes Zelandës së Re?

Një pasagjer transit është një turist ndërkombëtar i cili është në rrugën e tij ose të saj për në një vend tjetër dhe udhëton nëpër Zelandën e Re pa synuar të qëndrojë.

Udhëtarët e huaj lejohen vetëm të kalojnë tranzit përmes Aeroportit Ndërkombëtar të Auckland dhe duhet të qëndrojnë në zonën e caktuar të tranzitit ose në bordin e fluturimit të tyre.

Ata aktualisht mund të kalojnë më pak se 24 orë në Zelandën e Re pa vizë.

Vetëm qytetarët e Zelandës së Re dhe banorët e përhershëm, si dhe qytetarët australianë, nuk kanë nevojë për vizë ose eTA të Zelandës së Re për të kaluar tranzit nga vendi.

Qytetarët e të gjitha vendeve të tjera duhet të kenë një eTA të Zelandës së Re ose një vizë tranziti për të hyrë në Zelandën e Re.

Vizitorët e huaj nga vendet pa viza dhe banorët e përhershëm australianë mund të aplikojnë për një eTA të Zelandës së Re për të kaluar tranzit nëpër vend.

Të gjithë vizitorët e tjerë të huaj duhet të marrin një vizë tranziti. Ata duhet të plotësojnë një formular aplikimi në internet, ta nënshkruajnë atë dhe ta dorëzojnë atë në ambasadën ose konsullatën më të afërt të Zelandës së Re së bashku me të gjitha dokumentet e tjera mbështetëse.

Shtetasit e huaj që kërkojnë vizë tranziti mund të sjellin partnerin dhe fëmijët e tyre nën moshën 19 vjeç. Nuk kërkohen aplikime të veçanta për vizë.

Të gjithë pasagjerët transit duhet të qëndrojnë në zonën e tranzitit/transferimit dhe duhet të kalojnë kontrollet e sigurisë.

Ata këshillohen të jenë të vetëdijshëm për artikujt e ndaluar, duke përfshirë blerjet pa doganë nga aeroportet e tjera, të cilat do të inspektohen në Aeroportin e Auckland.

Ata mund të vazhdojnë në zonën e nisjes për fluturimin e tyre të ardhshëm pasi të kenë përfunduar kontrollet.

Aeroporti ofron shërbim 24-orësh ndaj klientit dhe pasagjerët mund të kontaktojnë oficerët duke thirrur 0 ose 98777 në rast urgjence ose për shërbime shtesë.

Në aeroport ka gjithashtu pika Wi-Fi falas dhe pajisje të tjera.


Sigurohuni që keni kontrolluar pranueshmërinë për vizën tuaj në internet të Zelandës së Re. Nëse jeni nga një Vendi i Heqjes Visa atëherë mund të aplikoni për një vizë në internet të Zelandës së Re ose eTA të Zelandës së Re, pavarësisht nga mënyra e udhëtimit (Ajror / Lundrim). Qytetarë të Shteteve të Bashkuara, qytetarët evropianë, Qytetarët kanadezë, Qytetarët e Mbretërisë së Bashkuar, Qytetarë francezë, Qytetarët spanjollë Qytetarë italianë mund të aplikojnë në internet për eTA të Zelandës së Re. Banorët e Mbretërisë së Bashkuar mund të qëndrojnë në Zelandën e Re eTA për 6 muaj ndërsa të tjerët për 90 ditë.

Ju lutemi aplikoni për një vizë në internet të Zelandës së Re 72 orë përpara fluturimit tuaj.