Politika Cookie

Çfarë janë cookies?

Kjo faqe në internet përdor cookies, të ngjashme me shumicën e platformave profesionale në internet.

"Cookies" quhet pjesë e vogël e të dhënave. Ata hyjnë në pajisjen e përdoruesit kur hyjnë në një faqe në internet. Qëllimi i këtyre pjesëve është të regjistrojnë sjelljen e përdoruesit në faqen e dhënë të internetit, siç janë modelet dhe preferencat, në mënyrë që faqja të jetë në gjendje të ofrojë informacion më të personalizuar dhe relativ për secilin përdorues.

Cookies luajnë një rol të rëndësishëm në përvojën e përdoruesit të një faqe. Ka shumë arsye pse përdoren cookies. Ne përdorim cookies për të mësuar se si një përdorues sillet në faqen tonë të internetit duke na ndihmuar të dallojmë aspektet që mund të përmirësohen. Cookies lejojnë që faqja jonë e internetit të kujtojë informacionin në lidhje me vizitën tuaj që mund ta bëjë më të lehtë vizitën tuaj të ardhshme.


Cookies në këtë ueb?

Shërbimet që ne ofrojmë kërkojnë plotësimin e një formulari të aplikimit për Visa e-Tourist, e-Business ose e-Medical. Cookies do të ruajnë informacionin e profilit tuaj në mënyrë që të mos keni nevojë të futni përsëri asgjë që është paraqitur tashmë. Ky proces kursen kohë dhe siguron saktësi.

Për më tepër, për përvojë më të madhe të përdoruesit, ne ju ofrojmë mundësinë e zgjedhjes së gjuhës në të cilën dëshironi të plotësoni aplikacionin. Për të ruajtur preferencat tuaja, në mënyrë që të shihni gjithnjë uebin në gjuhën tuaj të preferuar, ne përdorim cookies.

Disa nga cookies që ne përdorim përfshijnë cookies teknike, cookies personalizimi dhe cookies analitike. Qfare eshte dallimi? Një cookie teknike është lloji që ju lejon të lundroni nëpër një faqe në internet. Nga ana tjetër, një cookie personalizimi ju lejon të përdorni shërbimin tonë bazuar në kriteret e paracaktuara në terminalin tuaj. Një cookie analitike ka të bëjë më shumë me ndikimin që kanë përdoruesit në faqen tonë. Këto lloj cookies na lejojnë të matim se si sillen përdoruesit në faqen tonë dhe të marrim të dhëna analitike në lidhje me këtë sjellje.


Biskota të palës së tretë

Herë pas here ne do të përdorim cookies që na ofrohen nga palë të treta të sigurta.

Një shembull i përdorimit të tillë është Google Analytics, një nga zgjidhjet analitike më të besueshme në internet, e cila na ndihmon të kuptojmë më mirë se si përdoruesit lundrojnë në faqen tonë. Kjo na mundëson të punojmë në mënyra të reja për të përmirësuar përvojën tuaj të përdoruesit.

Cookies ndjekin kohën që keni shpenzuar në një faqe (et) specifike, lidhjet që keni klikuar, faqet që keni vizituar etj. Analizat e tilla na lejojnë të prodhojmë përmbajtje më të përshtatshme dhe më të dobishme për përdoruesit tanë.

Herë pas here ne do të përdorim cookies që na ofrohen nga palë të treta të sigurta.

www.new-zealand-visa.org përdor Google Analytics, një shërbim analitik në internet i ofruar nga Google Inc. me seli në Shtetet e Bashkuara, i vendosur në 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, California 94043. Për ofrimin e këtyre shërbimeve, ata përdorin cookies që mbledhin informacion, duke përfshirë adresën IP të përdoruesit, të cilat do të transmetohen, përpunohen dhe ruhen nga Google sipas kushteve të përcaktuara në faqen e internetit të Google.com. Përfshirë transmetimin e mundshëm të një informacioni të tillë te palët e treta për arsye të kërkesave ligjore ose kur palët e treta e përpunojnë informacionin në emër të Google. Nëpërmjet Google Analytics ne jemi në gjendje të identifikojmë se sa kohë shpenzoni në sajt dhe aspekte të tjera që mund të na ndihmojnë të përmirësojmë shërbimin tonë.


Paaftësi cookies

Të çaktivizoni cookies tuaj do të thotë të çaktivizoni shumë veçori të faqes në internet. Për këtë arsye, ne ju këshillojmë të mos i çaktivizoni cookies.

Sidoqoftë, nëse dëshironi të vazhdoni përpara dhe të çaktivizoni cookies, mund ta bëni nga menyja e cilësimeve të shfletuesit tuaj.

Shënim: Çaktivizimi i cookies do të ketë një efekt në përvojën tuaj në vend, si dhe funksionalitetin e faqes.