Rreth nesh

www.new-zealand-visa.org është një kompani private, e cila ka ofruar shërbime udhëtimi për klientët e saj. Ne ofrojmë portalet online, menaxhimin e imazheve, ruajtjen e dokumenteve, konvertimin e formatit të skedarëve dhe aktivitete të tjera klerikale në emër të dhe sipas udhëzimeve të klientit.

Ne ndihmojmë agjentët e udhëtimit të bazuar në letër dhe operatorët turistikë me procesin online, ruajtjen dhe arkivimin afatgjatë, rregullatorin dhe menaxhimin e pajtueshmërisë për nevojat specifike të vendit të tyre. Shërbimet tona janë gjithashtu për udhëtarët individualë nëse ata zgjedhin të përdorin përmes portalit publik. Stafi ynë do të kontrollojë për ndonjë gabim dhe korrigjim dhe do të ndihmojë në marrjen e Autorizimeve të Udhëtimit.

Shërbimet tona përfshijnë, rishikimin e duhur të të gjitha përgjigjeve, përkthimin e informacionit, ndihmën në plotësimin e aplikacionit dhe kontrollimin e të gjithë dokumentit për saktësinë, plotësinë, drejtshkrimin dhe rishikimin e gramatikës. Për më tepër, ne mund të kontaktojmë klientët tanë përmes postës elektronike ose telefonit për informacion shtesë në mënyrë që të përpunojmë kërkesën. Pas plotësimit të formularit të aplikimit të dhënë në faqet tona në internet, kërkesa për një autorizim udhëtimi do të paraqitet pas një shqyrtimi të ekspertit.

Aplikacionet eVisa / eTA i nënshtrohen aprovimit nga Immigration Zelanda e Re, Qeveria e Zelandës së Re, por ekspertiza jonë garanton aplikim 100% pa zbatim të gabimit dhe rreziku merret nga ne dhe jo nga klienti. Në shumë raste, aplikacionet përpunohen dhe jepen në më pak se 48 orë. Sidoqoftë, nëse ndonjë detaj është futur gabimisht ose është i paplotë, disa aplikacione mund të vonohen.

E gjithë ndjekja e aplikimit menaxhohet nga ekspertët tanë dhe dokumentet e miratuara eTA dërgohen me email me informacione të hollësishme dhe këshilla se si të përdorni eTa për të hyrë me sukses në vendin e destinacionit.

Ne jemi një faqe në internet private dhe nuk jemi të lidhur me Qeverinë e Zelandës së Re. Shërbimet tona kanë një tarifë për mbështetjen tonë profesionale të udhëtimit. Aplikantët mund të përpunojnë aplikimin e tyre direkt përmes faqes në internet të Qeverisë së Zelandës së Re për një tarifë më të vogël.

tnc

tnc

Procesi i aplikimit për NZeTA

Ne jemi të përkushtuar ndaj përvojës së klientit tonë dhe për këtë arsye kemi krijuar një platformë miqësore për përdoruesit, e cila lejon çdo përdorues të përfundojë me shpejtësi dhe me sukses aplikacionin e tij në internet.

Të zgjedhësh të përpunosh një kërkesë përmes faqes sonë të internetit do të thotë të kesh eTA të miratuar të lidhur me pasaportën e përdorur dhe të kesh kontrolluar të gjithë informacionin personal dyfish përpara dorëzimit në portalin e Qeverisë së Zelandës së Re. Pasi të përfundojë, kërkesa do të shqyrtohet dhe më pas do të paraqitet. Aplikantët zakonisht marrin vizat e tyre brenda 48 orëve. Sidoqoftë, disa mund të marrin më shumë kohë për tu përpunuar, deri në 96 orë.

Shpenzimet

Ne jemi plotësisht përpara për tarifën tonë të vizës dhe nuk ka ndonjë shtesë të fshehur.

Lloji i vizës elektronike Tarifat e Qeverisë Tarifat totale (duke përfshirë përkthimin, redaktimin e fotografive, depozitimin dhe tarifën qeveritare) në USD, AUD është 1.6 AUD në USD (https://www.xe.com/currencyconverter/)
NZ eTA - Vetëm transit 23 dollarë NZD $ 94 USD
NZ eTA 58 dollarë NZD $ 119 USD

Politika e rimbursimit

Ne nuk ofrojmë asnjë rimbursim pasi kërkesa juaj të na është dorëzuar sepse ne do të kishim dorëzuar dhe paguar Qeverinë e Zelandës së Re. Ne mund të konsiderojmë një rimbursim nëse aplikimi juaj nuk është përparuar nga stafi ynë.

Siguria dhe privatësia e sistemit

Ne përdorim vetëm teknologji të azhurnuar dhe të azhurnuar për të garantuar privatësinë dhe sigurinë e klientit tonë në të gjithë procesin e aplikimit, përfshirë pagesën. Ne përdorim algoritme të ngurtësuara të kriptimit dhe mbrojtje në thellësi në qendrën tonë të të dhënave që janë mbi dhe mbi kërkesat rregullatore.

Të dhënat tona janë të koduara në shtresën e transportit dhe gjithashtu në sistemin e skedarëve dhe në nivelin e bazës së të dhënave. Vetëm disa nga stafi ynë për një kohë të gjatë kanë qasje në të dhëna. Ne nuk i ndajmë të dhënat me ndonjë organizatë të jashtme dhe shkatërrojmë dhe pastrojmë të dhënat në përputhje me politikat tona rregullatore të arkivit. Ne ndjekim standardin e praktikës më të mirë në siguri dhe privatësi dhe zgjidhja jonë është siguria e testuar nga palë të treta të pavarura.

Shërbimi mbështetës

Ekipi ynë i ekspertëve të udhëtimit është në dispozicion gjatë gjithë kohës. Në rast dyshimesh ose pyetjesh na kontaktoni përmes emailit. Ne gjithashtu ofrojmë shërbime me vlerë të shtuar të udhëtimit, hotelit, rezervimit të shtëpisë.

Shërbimet tona

Shërbimet tona përfshijnë

Shkoni majtas dhe djathtas për të parë përmbajtjen e tabelës

Sherbimet ambasadë online
24/365 Aplikim Online.
Asnjë afat kohor.
Rishikimi dhe korrigjimi i aplikacionit nga ekspertët e vizave përpara dorëzimit.
Procesi i thjeshtuar i aplikimit.
Korrigjimi i informacionit të humbur ose të pasaktë.
Mbrojtja e intimitetit dhe forma e sigurt.
Verifikimi dhe vërtetimi i informacionit shtesë të kërkuar.
Mbështetje dhe Ndihmë 24/7 me E-mail.
Rimëkëmbja e e-mail-it tuaj në rast humbjeje.
130 monedha dhe karta China Union Pay