Formulari i aplikimit eTA i Zelandës së Re

  1. 1. Dorëzoni Aplikimin Online
  2. 2. Shqyrtoni dhe konfirmoni pagesën
  3. 3. Merrni Vizën e Miratuar

Ju lutemi shkruani të gjitha informacionet në anglisht

Detajet e pasaportës

Jepni detajet e pasaportës që do të përdorni për të hyrë në Zelandën e Re. Vendosni këto detaje saktësisht siç shfaqen në pasaportën tuaj.

*
*
*
*

Ju nuk keni nevojë për NZeTA nëse jeni duke udhëtuar me një pasaportë të Zelandës së Re ose Australiane.